Wij leveren gratis aan huis in groot Aarschot, Begijnendijk, Booischot, Herselt, Houtvenne, Hulshout, Ramsel en Westmeerbeek! Duid hiervoor aan 'Afhalen in de streekwinkel'.
Om lekkere streekproducten te verzenden, beperken wij de verzendingskosten tot € 3,75. De overige kosten nemen wij voor onze rekening. Kant-en-klare geschenkmanden kunnen wij helaas niet verzenden. Deze kun je afhalen in onze streekwinkel of aan huis laten leveren in Aarschot en omliggende gemeentes.

Zeg het met streekproducten... Kies hier je geschenkverpakking om een gezellige verrassing te kunnen schenken.Wij schikken je gekozen producten dan in de mand, de doos of het jute zakje. Je kunt kiezen of je de bestelling afhaalt in de winkel of dat wij deze aan huis leveren. Leveringen aan huis kunnen enkel in de gemeentes rondom Aarschot en Herselt. Voor de veiligheid verzenden wij geen kant-en-klare geschenkpakketten met de post. Je kunt uiteraard wel losse producten bestellen. Wij zorgen dan voor een veilige verpakking...


Weergave:
 


Bezig met laden...