Menu
0
05Aug2021
Geniet zowel thuis als op vakantie...

Geniet zowel thuis als op vakantie...

Door: Karen BaertReacties: 0

In 2008 werd mijn moeder 58 jaar. Ouder is ze nooit geworden want dat was ook het jaar waarin ze stierf na zes jaar ziekte. Toen besefte ik des te meer dat het leven te kort is om niet te doen wat je graag doet. Vandaar dat ik nu een beleefboerderij en een thee- en streekwinkel heb die ik met hart en ziel uitbaat.

Deze week zei iemand me dat onze winkel haar deed denken aan zo'n typische streekproductenwinkel in Frankrijk. Dat vond ik een prachtig compliment! Als wij daar op vakantie zijn, bezoek ik dergelijke winkels altijd. Dit jaar heette de streekwinkel in het dichtstbijzijnde stadje 'La caverne de l'ours', wat 'De berengrot' betekent. Wist je trouwens dat er in de Pyreneeën maar liefst 20 beren wonen?

In mijn vrije tijd doe ik eigenlijk voor een deel hetzelfde als wanneer ik werk, alleen was ik deze vakantie diegene die de activiteit beleefde. Ik huurde een namiddag een ezel om er gezellig mee te gaan wandelen én ik bezocht de streekproductenwinkel meer dan eens om er lokale ambachtelijke producten te kopen. Na een stevige bergwandeling, dronken we iets bij een lokale brasserie die zalig lekkere thee serveerde. De namen alleen al klonken me als muziek in de oren. Een van de theeën heette bijvoorbeeld 'Le remède de la sorcière', wat 'de heksenremedie' betekent. Een ideaal brouwsel voor een moderne kruidenvrouw:-).

Heb je heimwee naar het zalige vakantiegevoel? Wij kunnen je helpen:
- Ontdek de verhalen achter de producten in onze winkel en geniet achteraf van de lekkere smaak.
- Kom eens wandelen met onze ezels en geniet van het onthaastende effect. Er zijn nog plaatsen vrij in september en oktober...

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €90,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.