Mag ik jullie voorstellen aan Ester, de bedenkster en bakster van Oh!Oats?
Ongeveer 20 jaar geleden schreef de huisarts pure en onbewerkte voeding (zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen) voor omwille van allergieën, intoleranties en huidproblemen. Ze kreeg een lijst mee met verboden E-nummers, het advies om zuiver en gezond te koken en om letterlijk aan de bak te gaan! Haar kinderen mochten plots alleen nog ‘homemade’ koekjes en wafeltjes, taartjes, confituur en zoveel meer.
In alle mogelijke winkels ging ze op zoek naar zuivere alternatieven voor een hoop producten. Ook voor granola. Ze vond helaas geen zuivere versie van dit voedzame ontbijt. Ze zaten vol suikers en vetten en een hoop ongewenste toevoegingen. Er zat ook hier niets anders op dan de granola zelf te maken...
Het ontwikkelen van speciale, pure en originele granola werd een echte passie. Ze stond uren in haar keuken, probeerde álles uit, gedurende maanden en maanden. Proeven, veranderen, evalueren, verfijnen.
Haar creaties vielen alsmaar meer in de smaak en naast haar eigen gezin raakten ook familie en vrienden enthousiast! Ze vroegen steeds vaker of ze haar ‘naar-kaneel-geurende’ granola zelf konden krijgen… Zo werd het tijd voor plan B en is het idee van Oh!Oats geboren.
Granola van Oh!Oats is helemaal anders dan eender welke bestaande granola, met een massa noten en ingebakken verse vruchten. Steeds kraakvers gebakken op ambachtelijke manier en 100% puur natuur! Zonder toegevoegde suikers of oliën, lactosevrij en plantaardig!