Menu
0
12Jul2021
De kracht van je gedachten...

De kracht van je gedachten...

Door: Karen BaertReacties: 0

Momenteel zijn wij op vakantie in de Franse Pyreneeën en we genieten van de prachtige natuur en van elkaars gezelschap. Gisteren wandelden we langs een steil paadje van 1150m naar 2000m om uit te komen bij een meertje tussen de rotsen. Prachtig was het daar!

Ik geef het toe, ik was blij dat we er waren want mijn conditie is duidelijk niet meer wat ze geweest is. Toch heb ik er geen seconde aan getwijfeld dat het niet zou lukken. Als er iets is wat ik geleerd heb van onze ezels, dan is het wel dat onze mindset alles bepaalt. Ze leren je op elk moment vertrouwen te hebben in je eigen kunnen.

Als je in de helft van de beklimming voortdurend denkt dat je niet meer kunt en dat het niet zal lukken, dan is de kans klein dat je de top bereikt. Denk je echter: "Het zal wel lukken, ik stop alleen wat vaker om op adem te komen en om van het landschap te genieten.", dan is je kans op een succeservaring veel groter. In ons vakantiehuis staat trouwens een interessant boek over dit onderwerp: 'Le yoga mental: c'est dans mon mental que je suis heureux ou malheureux'. Vrij vertaald als 'Mentale yoga: je gedachten bepalen of je gelukkig of ongelukkig bent'.

Zou jij graag meer zelfvertrouwen hebben? Wil je negatieve gedachten leren ombuigen tot positieve? In augustus zijn er nog een paar plaatsen vrij om een sessie te volgen met assistentie van onze ezels. Meer informatie hierover vind je via deze link: Gezellig voelen.

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €90,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.